Nieuws

Even voorstellen: Herbert Megens, nieuwe co-owner van Myler Media Even voorstellen: Herbert Megens, nieuwe co-owner van Myler Media
17 maart 2021
Myler Media slaat de handen ineen met Afdeling apps. Dat maakten we vorige week bekend! We spreken met Herbert Megens, de nieuwe co-owner van Myler Media.
Myler Media en Afdeling apps slaan handen ineen Myler Media en Afdeling apps slaan handen ineen
5 maart 2021
Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Myler Media en Afdeling apps gaan samen verder. Hiermee zetten de ondernemingen een nieuwe stap in verdere groei! 
Is het slim om mijn app te laten maken door een developer in het buitenland? Is het slim om mijn app te laten maken door een developer in het buitenland?
15 februari 2021
Om kosten te besparen denk je er misschien aan om app ontwikkeling uit te besteden naar een developer in het buitenland. Maar is dit wel een slim idee?
Nieuwe stagiair bij Myler Media! Max stelt zich voor. Nieuwe stagiair bij Myler Media! Max stelt zich voor.
2 februari 2021
Deze maand is er weer een nieuwe stagiair bij Myler Media gestart: Max Peters! Benieuwd wat hij komt doen? Vandaag stelt hij zich voor.
Startselect: Startselect: "Hogere klantloyaliteit en minder acquisitiekosten sinds de app!" [Klantcase]
1 februari 2021
Startselect verkoopt alles wat met game-credits en giftcards te maken heeft in een online webshop. Myler Media heeft de bijbehorende app ontwikkeld.
Stage lopen bij Myler Media: Bart en Gijs ontwikkelden een app! Stage lopen bij Myler Media: Bart en Gijs ontwikkelden een app!
25 januari 2021
In september startten Bart en Gijs als stagiairs bij Myler Media. De opdracht? Een app maken. In een periode van 5 maanden hebben ze dit gerealiseerd. Lees hoe!
iotspot: “Myler Media heeft onze app naar het volgende niveau gebracht” [Klantcase] iotspot: “Myler Media heeft onze app naar het volgende niveau gebracht” [Klantcase]
18 januari 2021
iotspot is in korte tijd uitgegroeid tot een succesvol platform. De app wordt sinds 2020 doorontwikkeld door Myler Media. Lees hoe we dat doen!
5 tools om statistieken en data te meten in mobile apps 5 tools om statistieken en data te meten in mobile apps
9 januari 2021
Er zijn verschillende tools beschikbaar om meer inzicht in het gebruik van je mobiele app te krijgen. We zetten vijf populaire opties voor je op een rij.
Waarom je een app altijd moet blijven doorontwikkelen Waarom je een app altijd moet blijven doorontwikkelen
10 december 2020
Met doorontwikkelen bedoelen we het blijven verbeteren van een applicatie. In dit artikel geven we tien redenen waarom dit belangrijk is bij mobiele apps.
Pizza-avond: We zijn de wereld van hardware-ontwikkeling ingedoken! Pizza-avond: We zijn de wereld van hardware-ontwikkeling ingedoken!
30 november 2020
Bij Myler Media organiseren we regelmatig een pizza-avond gecombineerd met een kennissessie. Dit keer hebben we ons ondergedompeld in de wereld van hardware-ontwikkeling!
Wat is de toegevoegde waarde van een webshop app? Wat is de toegevoegde waarde van een webshop app?
19 november 2020
Je hebt een succesvolle webshop en vraagt je af of het verstandig is om een webshop app te laten bouwen. Bekijk de voor- en nadelen van e-commerce apps!
App idee valideren in 5 simpele stappen App idee valideren in 5 simpele stappen
11 november 2020
Heb je een goed idee voor een mobiele app bedacht? Ga dan eerst je app idee valideren. In dit artikel laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.
8 tips voor een soepele app onboarding 8 tips voor een soepele app onboarding
28 oktober 2020
Een eerste indruk is altijd belangrijk! Om gebruikers niet af te schrikken, zorg je dat app onboarding soepel verloopt. We delen graag onze tips met je.
Nieuwe collega: ontmoet Maikel! Nieuwe collega: ontmoet Maikel!
21 oktober 2020
Vandaag start Maikel bij Myler Media. Hij komt ons helpen met het testen van apps. In dit bericht stelt hij zich aan jullie voor!
Hoe krijg ik meer (positieve) reviews in de App Store? Hoe krijg ik meer (positieve) reviews in de App Store?
19 oktober 2020
Reviews in de App Store zijn belangrijk om jouw app onder de aandacht te brengen en gebruikers te stimuleren hem eens te proberen. We delen onze tips!
Wat is mobile marketing? En wat zijn de mogelijkheden in 2021? Wat is mobile marketing? En wat zijn de mogelijkheden in 2021?
21 september 2020
Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone op zak en maakt daar dagelijks gebruik van. Jouw doelgroep dus ook! Bereik ze met mobile marketing. Lees hoe!
Native vs hybride apps: hoe maak je de juiste keuze? Native vs hybride apps: hoe maak je de juiste keuze?
4 september 2020
Bij het maken van een app kun je kiezen tussen verschillende ontwikkelvormen. In dit artikel leggen we de keuze voor twee soorten apps uit die behoorlijk van elkaar verschillen: native apps en hybride apps.
Even voorstellen: Bart & Gijs! Even voorstellen: Bart & Gijs!
3 september 2020
Deze maand zijn er twee nieuwe stagiairs begonnen bij Myler Media: Bart en Gijs. Benieuwd hoe ze ons komen versterken? Vandaag stellen ze zich voor!
Schrijf je in voor Myler Media News Update! Schrijf je in voor Myler Media News Update!
3 september 2020
Sinds kort versturen wij aan het eind van de maand onze 'Myler Media News Update'. In deze newsletter delen we de laatste ontwikkelingen, nieuws en roddels op het gebied van tech en mobile.
Kan ik mijn app beter gratis of betaald aanbieden? Kan ik mijn app beter gratis of betaald aanbieden?
26 augustus 2020
Ga je jouw app gratis of betaald aanbieden? Ruim 90% van de apps zijn gratis te downloaden. Waarom is dat toch? We delen de voordelen van beide opties.
Stella vijf jaar in dienst! Stella vijf jaar in dienst!
25 juli 2020
Stella is de eerste developer van Myler Media en is deze week alweer vijf jaar in dienst. Tijd om eens samen terug te blikken.
Dit zijn de belangrijkste nieuwe features van iOS 14 Dit zijn de belangrijkste nieuwe features van iOS 14
14 juli 2020
Widgets, App Clips, compacte video en een nieuwe indeling van het hoofdscherm. In dit artikel delen we de belangrijkste nieuwe updates voor iOS 14!
Uit welke onderdelen bestaat een succesvolle app? Uit welke onderdelen bestaat een succesvolle app?
6 juni 2020
Elke app is anders. Toch bestaan er universele punten waar elke succesvolle app aan voldoet. In dit artikel delen we 10 onmisbare onderdelen.
Wat is een Minimum Viable Product (MVP)? Wat is een Minimum Viable Product (MVP)?
21 mei 2020
Een Minimum Viable Product (MVP) is een slimme manier om je idee voor een product of dienst te testen bij eindgebruikers. We leggen uit hoe dat zit.
5 redenen om apps te ontwikkelen in Agile sprints 5 redenen om apps te ontwikkelen in Agile sprints
11 mei 2020
Steeds meer organisaties kiezen er tegenwoordig voor om scrum te werken. Deze aanpak heeft zich de afgelopen jaren flink bewezen in de software wereld. Ook binnen Myler Media blijven we onze werkwijze ontwikkelen en scherpstellen.
Voordelen van het werken met een dedicated mobile development team Voordelen van het werken met een dedicated mobile development team
11 mei 2020
De werkwijze en projectaanpak van het ontwikkelen van mobile apps kan van bureau tot bureau verschillen. Bij Myler Media werken wij met dedicated mobile development teams.
iPhone vs Android: Voor welk platform bouw je jouw app? iPhone vs Android: Voor welk platform bouw je jouw app?
11 mei 2020
Ben je van plan om een native app te maken, dan zul je moeten kiezen of je jouw app voor iPhone (iOS) of Android ontwikkelt. Hoe kies je het juiste platform voor jouw app?
5 redenen om eerst een MVP van je app te bouwen 5 redenen om eerst een MVP van je app te bouwen
22 april 2020
Je hebt een goed idee voor een app en wil graag een app ontwikkelen. Maar hoe kom je er nu achter of deze mensen wel écht op jouw idee zitten te wachten? Het antwoord: bouw een Minimum Viable Product (MVP).
Veilig op kantoor werken met de iotspot-app Veilig op kantoor werken met de iotspot-app
20 april 2020
Social distancing is niet zo gemakkelijk in een druk kantoor. Gelukkig zijn er apps die het ons in deze tijd makkelijker maken. iotspot is daar één van!
Native vs web apps: hoe maak je de juiste keuze? Native vs web apps: hoe maak je de juiste keuze?
9 april 2020
In dit artikel vergelijken we de twee soorten apps die het meest van elkaar verschillen: de native app en de web app. Zo maak je de juiste keuze!
Deze 9 mobiele apps helpen je de coronacrisis door Deze 9 mobiele apps helpen je de coronacrisis door
23 maart 2020
Sinds de coronacrisis ons land getroffen heeft, kunnen we ons steentje bijdragen door zoveel mogelijk thuis te blijven. In dit artikel delen we 9 mobiele apps die je ondersteunen tijdens deze crisis.
3 onmisbare apps volgens Jasper 3 onmisbare apps volgens Jasper
5 maart 2020
Wij zijn gek op apps! Ze maken het leven makkelijker, leuker en zijn er in alle soorten en maten. Deze week deelt Jasper Vergeer zijn favoriete apps.
Zo worden de onderhoudskosten van een mobiele app bepaald Zo worden de onderhoudskosten van een mobiele app bepaald
18 februari 2020
Je app is af en staat in de App en Play Store. Nu is het belangrijk om je app te onderhouden en bij te blijven werken. In dit artikel lees je hoe dat zit.
Twee nieuwe stagiairs: Yvette & Koen Twee nieuwe stagiairs: Yvette & Koen
14 februari 2020
Deze maand zijn er twee nieuwe stagiars begonnen bij Myler Media: Koen en Yvette. Vandaag stellen ze zich voor!
Jotam komt ons team versterken! Jotam komt ons team versterken!
12 februari 2020
Jotam is een online alleskunner. Vanaf vandaag komt hij Myler Media ondersteunen op het gebied van concept, strategie en design.
Goed idee voor een app? In 6 stappen je app idee uitwerken Goed idee voor een app? In 6 stappen je app idee uitwerken
30 januari 2020
Je hebt een goed idee voor een app. Denk je... Want is dat eigenlijk wel zo? In dit artikel laten we zien hoe je jouw app idee verder kan uitwerken en zo de basis legt voor een succesvolle app.
3 onmisbare apps volgens Justin 3 onmisbare apps volgens Justin
21 januari 2020
In deze blogreeks delen we onze favoriete apps. Deze week deelt Justin van den Boomen drie apps die voor hem onmisbaar zijn. Justin is developer bij Myler Media.
App publiceren in de App of Play Store? Let goed op deze zaken! App publiceren in de App of Play Store? Let goed op deze zaken!
17 januari 2020
De livegang van een app is altijd een spannend moment. Waar je al die tijd zo hard aan gewerkt hebt, wordt eindelijk openbaar. Met deze informatie zorg je dat je dit proces in goede banen leidt.
Hoe gaat het testen van een mobiele app in zijn werk? Hoe gaat het testen van een mobiele app in zijn werk?
19 december 2019
Bij Myler Media wordt elke app grondig getest. Mark Joosten is (onder andere) verantwoordelijk voor het testen van onze apps. In dit artikel legt hij uit hoe hij dat doet.
App ontwikkelaar zoeken? Deze acht vragen helpen je de juiste te vinden! App ontwikkelaar zoeken? Deze acht vragen helpen je de juiste te vinden!
16 december 2019
Je hebt een geweldig idee voor een app en wilt deze laten maken door een professionele ontwikkelaar. Hoe kom je erachter wie de juiste partner voor jou is?
Dit zijn de verschillen tussen een Native, Web, Hybride en Cross-platform app Dit zijn de verschillen tussen een Native, Web, Hybride en Cross-platform app
27 november 2019
In de ontwikkeling van apps maken we onderscheid tussen verschillende soorten. In dit artikel bespreken we de vier populairste manieren van app ontwikkeling.
Geld verdienen met je app: welk verdienmodel moet ik kiezen? Geld verdienen met je app: welk verdienmodel moet ik kiezen?
20 november 2019
Laat je een app maken, dan is het vaak de bedoeling dat de aanvankelijke investering weer terugverdiend wordt en de app vervolgens winst gaat maken. In dit artikel laten we verschillende populaire verdienmodellen zien.
De grootste voordelen van mobiele apps De grootste voordelen van mobiele apps
11 november 2019
Zie je het voordeel van het gebruik van een native app ipv een website nog niet zo snel? We zetten alle voordelen van apps voor je op een rij.
Hoe maak je een app? Van idee tot applicatie in 8 stappen! Hoe maak je een app? Van idee tot applicatie in 8 stappen!
29 oktober 2019
‘Hoe maak je een app?’ is een vraag die wij vaak horen. Ben jij ook benieuwd hoe het ontwerpen en ontwikkelen van een app in zijn werk gaat? In dit artikel delen we een handig stappenplan om van app idee tot eindproduct te komen.
3 onmisbare apps volgens Jan 3 onmisbare apps volgens Jan
23 oktober 2019
Wij zijn gek op apps! Ze maken het leven makkelijker en leuker. Deze week deelt Jan Lindenberg zijn favoriete apps. Jan is developer bij Myler Media.
App promotie: 12 manieren om jouw app wereldbekend te maken App promotie: 12 manieren om jouw app wereldbekend te maken
18 oktober 2019
De ontwikkeling van een app is een leuk en spannend proces. Maar hoe zorg je dat jouw doelgroep jouw app gaat gebruiken? App promotie is het antwoord!
Waarom een app? 12 redenen om (g)een app te laten maken Waarom een app? 12 redenen om (g)een app te laten maken
25 september 2019
Denk je er aan een app te laten maken maar twijfel je nog of dit wel de beste oplossing is? In dit artikel helpen we je door twaalf redenen te noemen waarom een app voor jou wel of niet de juiste keuze is.
Justin is back! Justin is back!
6 september 2019
In 2017 deed Justin zijn stage bij Myler Media. Inmiddels is hij afgestuurd en vanaf deze week weer terug op het moederschip! Welkom terug, Justin! Laten we samen een hoop mooie apps maken!
Nieuwe stagiairs: Sergen & Rick Nieuwe stagiairs: Sergen & Rick
29 augustus 2019
Deze week zijn bij Myler Media twee nieuwe stagiairs gestart: Sergen & Rick. Beide Technische Informatica studenten. In dit bericht stellen zij zich voor.
3 onmisbare apps volgens Mark 3 onmisbare apps volgens Mark
14 augustus 2019
Wij zijn gek op apps! Ze maken het leven makkelijker, leuker en zijn er in alle soorten en maten. Deze week deelt Mark Joosten zijn drie favoriete apps. 
Top 3 meest opvallende app trends van 2019 Top 3 meest opvallende app trends van 2019
5 augustus 2019
Technologie is constant in ontwikkeling. Ook in de ontwikkeling van mobiele applicaties. In dit artikel delen we drie opvallende app trends van 2019.
3 onmisbare apps volgens Robert Jan 3 onmisbare apps volgens Robert Jan
3 juli 2019
Deze week deelt Robert Jan Hofman zijn drie favoriete apps. Robert Jan is oprichter en eindbaas van Myler Media.
Shimano & Myler Media ontwikkelen 2x2 apps voor internationale sportvissers [Klantcase] Shimano & Myler Media ontwikkelen 2x2 apps voor internationale sportvissers [Klantcase]
5 juni 2019
Outdoor vissen wordt door velen als de ultieme offline ervaring omschreven. Met deze nieuwe apps van Shimano wordt daar vanaf dit jaar een spannend online element aan toegevoegd!
Rob vijf jaar in dienst! Rob vijf jaar in dienst!
5 juni 2019
Rob is de allereerste werknemer van Myler Media en is vandaag 5 jaar in dienst. De hoogste tijd om hem eens in het zonnetje te zetten!
12 handige apps voor een te gekke zomervakantie 12 handige apps voor een te gekke zomervakantie
31 mei 2019
De zomervakantie staat weer voor de deur! Haal het beste uit je vakantie en installeer deze 12 apps alvast op je telefoon. Veel reisplezier!
3 onmisbare apps in 2019 volgens Wouter 3 onmisbare apps in 2019 volgens Wouter
16 mei 2019
Deze week deelt Wouter van de Ven zijn drie favoriete apps. Wouter is iOS developer bij Myler Media.
Wat zijn de kosten om een app in de Google Play of App Store te plaatsen? Wat zijn de kosten om een app in de Google Play of App Store te plaatsen?
18 april 2019
Een app lanceren is niet gratis. Zo zijn er bij de verschillende app stores vaste kosten en omzetkosten die je moet afstaan. We leggen uit hoe dat zit.
Mobiele website of app? De verschillen, voordelen en nadelen op een rij Mobiele website of app? De verschillen, voordelen en nadelen op een rij
3 april 2019
Het verschil tussen een mobiele website en een app is niet voor iedereen even duidelijk. In dit artikel bespreken we de verschillen, voor- en nadelen.
Welke soorten apps bestaan er allemaal? Welke soorten apps bestaan er allemaal?
13 maart 2019
Er bestaan tegenwoordig ontelbaar verschillende apps! In dit artikel zetten we de verschillende soorten apps die in 2019 allemaal bestaan eens op een rij.
4 gratis carnaval apps voor een onvergetelijk feest onder de rivieren 4 gratis carnaval apps voor een onvergetelijk feest onder de rivieren
22 februari 2019
Over een paar dagen is het alweer tijd voor carnaval! Ook bij de Myler Media gaat de kiel aan en dompelen we ons onder in het feestgedruis van Oeteldonk. Maar we doen dit natuurlijk niet zonder eerst een paar handige apps te installeren.
Wat kost een app? Deze onderdelen bepalen de prijs van een applicatie Wat kost een app? Deze onderdelen bepalen de prijs van een applicatie
12 februari 2019
Wat kost een app als je deze laat ontwikkelen door een ervaren app ontwikkelaar? In dit artikel lees je wat de prijs van jouw app bepaalt.
Nieuwe collega: Jasper Nieuwe collega: Jasper
11 februari 2019
Vorige week is Jasper bij Myler Media gestart als app developer. Vandaag stelt hij zich voor.
Nieuwe stagiairs: Sam & Max Nieuwe stagiairs: Sam & Max
1 februari 2019
Deze week zijn er twee nieuwe stagiairs gestart bij Myler Media: Sam & Max. Vandaag stellen ze zich hier voor.
Dice Game: de reis van idee naar innovatieve app [Klantcase] Dice Game: de reis van idee naar innovatieve app [Klantcase]
16 januari 2019
De samenwerking tussen The Dice BV en Myler Media is als een geoliede machine verlopen. In dit artikel vertellen we hoe de reis van idee tot app bij ons verloopt.
Nieuwe stagiair CMD Nieuwe stagiair CMD
31 augustus 2018
In Augustus is Lizanne begonnen als Stagiair CMD. Lees haar verhaal.
Nieuwe stagiair Technische informatica Nieuwe stagiair Technische informatica
31 augustus 2018
Deze week is Tim begonnen met zijn afstudeerstage. Lees hier zijn verhaal. 
Nieuwe stagiares Nieuwe stagiares
13 februari 2018
Eind Januari zijn er 3 afstudeerders begonnen bij Myler Media. Ze werken aan een gezamelijke opdracht rondom augmented reality
Ontmoet Jan, onze nieuwe developer Ontmoet Jan, onze nieuwe developer
5 december 2017
Sinterklaas is ook bij ons geweest. Hij bracht ons Jan, de nieuwe developer waar we zo hard naar op zoek waren.
Nieuwe stagiaires: Yasen & Justin Nieuwe stagiaires: Yasen & Justin
8 september 2017
Eind augustus zijn twee nieuwe stagiaires begonnen bij Myler Media: Yasen & Justin. Lees hier hun verhaal.
Jippe is weer terug! Jippe is weer terug!
15 augustus 2017
Na zijn avontuur in Italië keerde Jippe deze week terug bij Myler Media.
Myler Media viert 5-jarig bestaan in nieuw kantoor Myler Media viert 5-jarig bestaan in nieuw kantoor
12 juli 2017
Vrijdag 7 juli jl. was het zover. Onze relaties, klanten en leveranciers, waren uitgenodigd voor een borrel.
4 Highlights uit de Google I/O 2017 keynote 4 Highlights uit de Google I/O 2017 keynote
23 mei 2017
In de maand mei brengt Google altijd grote aankondigingen en de roadmap naar buiten tijdens Google I/O Ook dit jaar weer!
Ben jij al bezig met VR? Ben jij al bezig met VR?
9 maart 2017
Wij helpen videospecialisten, marketingbureaus en bedrijven om hun 360 graden beleving naar een app te brengen.
Jaarverslag in een app? Jaarverslag in een app?
24 februari 2017
Het is weer die tijd van het jaar: jaarverslagen worden uitgebracht. Tijd voor iets vernieuwends?
Myler Media levert student voor Apple University Myler Media levert student voor Apple University
5 oktober 2016
We zijn er trots op dat onze collega Jippe door Apple geselecteerd is om het Apple iOS Developer University Program te komen volgen!
Stage lopen bij Myler Media? Stage lopen bij Myler Media?
29 augustus 2016
Net als Lars kun jij ook stage lopen bij Myler Media. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder. 
Bezoek aan mDevCon 2016 Bezoek aan mDevCon 2016
24 maart 2016
Het Myler Media team heeft afgelopen week een bezoek gebracht aan mDevCon 2016: Mobile Developers Conference 2016. 
Nieuwe collega: Jippe Nieuwe collega: Jippe
19 februari 2016
Vrijdag 19 februari jl. is Jippe gestart bij Myler Media als developer. Lees hier Jippe's verhaal!
Wij ontwikkelen awesome apps! Voor bedrijven, bureau’s en particulieren en zowel voor iOS als Android. Zelf een goed idee voor een app? Laat het ons weten! We helpen je graag om van jouw idee een succes te maken!
Ik wil ook een app laten ontwikkelen!
 • MSD Animal Health
 • Invicta
 • Gaia ZOO app Myler Media iOS Android
 • Hartstichting app Myler Media iOS Android
 • DSM
 • Startselect app
 • Instituut Verbeeten
 • Traffic Service Nederland
 • Astra Zenica
 • Shimano
 • De Groot International
 • Rabobank
© 2016 mylermedia.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden | Sitemap