App ontwikkeling

App ontwikkeling

 
Wij ontwikkelen apps voor iOS en Android om trots op te zijn! Onze opdrachtgevers zijn zowel (web)bureaus als directe klanten. We werken graag samen, hebben een transparante werkwijze en schrijven robuuste code die tegen een stootje kan. 

 
Door op te hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen en de laatste kennis toe te passen, is onze app ontwikkeling altijd helemaal van nu. Of het nu een functionele of informatieve app is, een game, of een formulieren app! We love apps!

 

 

Onze apps

Een app is niet alleen jouw visitekaartje, maar ook dat van onze ontwikkelaars. Zij zijn trots op wat ze maken. En de developers van Myler Media gaan altijd voor het beste ‒ qua functionaliteit, design én gebruiksgemak. Met minder nemen we geen genoegen! Wij zijn dan ook erg trots op de vele apps die wij inmiddels hebben mogen ontwikkelen!

App ontwikkeling door Myler Media
 
Bekijk ons portfolio voor een selectie van onze opgeleverde apps.
 

Partner in app ontwikkeling

Onze app ontwikkeling gaat volledig in samenspraak met jou. Als meedenkend partner houden we jouw doel en budget continu in het vizier: van het concept tot de implementatie en van het prototype tot de lancering van de app.
 
Het design is altijd cruciaal. Dit moet aansluiten bij de huisstijl, de app functionaliteit ondersteunen en zorgen voor de juiste uitstraling. Want een goede eerste indruk is goud waard!

iPad app ontwikkeling

Oog voor budget

Welke functionaliteiten moet de app bezitten? Uit hoeveel schermen bestaat de app? En voor welk platform moet de app gemaakt worden: iOS, Android of beiden? Deze (en veel meer!) vragen beïnvloeden de kosten van een app. Daarom denken wij daar vooraf goed over na en geven we jou direct een helder beeld van de verwachte kosten.
 
Benieuwd wat onze apps kosten? Gebruik dan onze handige online prijscalculator! Je krijgt gratis een compleet vrijblijvende prijsindicatie voor jouw specifieke app idee voor iOS of Android. Zo weet je meteen waar je aan toe bent wanneer je je app ontwikkeling aan Myler Media toevertrouwd.

Ontwikkelen app met oog voor budget
 

Onze werkwijze

Doordat wij al veel apps gebouwd hebben, weten wij precies hoe we binnen budget een zo sterk mogelijk product kunnen afleveren. Om efficiënt te werken, hanteren we in onze app ontwikkeling de volgende 9 stappen:

 
Stap 1: Inventarisatie wensen

Wij vertalen jouw wensen in een app. Een native app die perfect zijn werk doet: die past bij jouw imago, doelstelling, budget en doelgroep. Hoe pakken we dat aan?


Stap 2: Ontwikkelvoorstel

Na het eerste gesprek koppelen we ons voorstel terug. In het ontwikkelvoorstel vind je de inventarisatie van wensen, een plan van aanpak inclusief werkzaamheden en uitwerking van app functies.


Stap 3: Offerte

Zijn we het eens over het ontwikkelvoorstel? Dan volgt een gratis offerte waarin we de taken en onderdelen uitsplitsen. En daarin staat ook de levertijd. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Alvast een indicatie van de kosten ontvangen? Gebruik onze kosten app calculator!


Stap 4: Functioneel en grafisch design

In het functioneel design leggen we de plekken van tekstblokken, knoppen en afbeeldingen vast. Ook lees je hierin hoe jouw app werkt. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je op een knop drukt? Naar welke pagina klik je door? In deze fase bepalen we ook in hoofdlijnen het design. Moeten we een huisstijl aanhouden? Welke designelementen verbeteren de gebruikservaring?


Stap 5: App ontwikkeling

Ben je akkoord met de vormgeving? Dan gaan we de app bouwen, precies zoals we hiervoor hebben afgesproken. Daarbij laten we jou tussentijds zien hoever we zijn, bijvoorbeeld in de vorm van een prototype. Zo kan je altijd direct bijsturen als dat nodig is.


Stap 6: Testen

Werkt de app goed op elke resolutie? Welke functie kan sneller? Zitten er nog bugs in? Dat soort zaken komen in onze app testen aan het licht. Jij test de app ook zelf en kan jouw opmerkingen aan ons doorgeven. Zo finetunen we samen jouw app.


Stap 7: Finale versie

We voeren al jouw aanpassingen door in een finale versie. Ben je akkoord? Dan maken we jouw app klaar voor plaatsing in de stores. Dat moet volgens vaste stappen en regels van Apple, Microsoft en Google. Wij zijn altijd op de hoogte van laatste ontwikkelingen en zorgen dat jouw app daaraan voldoet.


Stap 8: Plaatsing in de stores

Je kan de plaatsing van jouw app aan ons overlaten of zelf doen. Maar net wat je wilt. Wil je dat wij de app publicatie voor onze rekening nemen? Dan verzorgen wij onder andere de teksten, afbeeldingen en screenshots volgens de regels van de App Store en Google Play Store. Daarbij nemen we meteen de App Store Optimization (ASO) mee. Zo zorgen we dat jouw app ook goed gevonden wordt.


Stap 9: Onderhoud

Zeker weten dat jouw app ook over een jaar nog perfect functioneert? Sluit een serviceovereenkomst voor app onderhoud af. Dan houden wij de app prestaties in de gaten, voeren we updates uit en lossen problemen op.
 

App ontwikkeling uitbesteden aan Myler Media
 

App ontwikkeling uitbesteden?

Ben je overtuigd van onze werkwijze en wil je je app ontwikkeling uitbesteden aan Myler Media? Of wil je eerst vrijblijvend kennismaken? Neem dan vooral contact met ons op. We zijn razend benieuwd naar jouw idee en maken er daar graag een realiteit van!

Vragen? Stuur een bericht!
Naam: E-mailadres: Telefoonnummer (optioneel): Bericht:
Ik wil ook een app laten ontwikkelen!
 • MSD Animal Health
 • Invicta
 • Gaia ZOO app Myler Media iOS Android
 • Hartstichting app Myler Media iOS Android
 • DSM
 • Startselect app
 • Instituut Verbeeten
 • Traffic Service Nederland
 • Astra Zenica
 • Shimano
 • De Groot International
 • Rabobank
© 2016 mylermedia.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden | Sitemap