App ontwikkeling

app ontwikkeling voor ios en android

 

Wij ontwikkelen mobiele apps voor iOS en Android. Zowel native als hybride. We werken graag samen, hebben een transparante werkwijze en schrijven robuuste code die tegen een stootje kan. Ook een app laten maken? Neem direct contact met ons op of lees verder.

 

Onze app ontwikkeling

Door onze jarenlange ervaring en brede inzetbaarheid maken wij apps in alle soorten en maten. Informatief of functioneel en van webshops, games, nieuws en tools, tot bedrijfsapps en formulieren apps. You name it! Wat betreft techniek maken we zowel native als hybride apps voor iOS en Android.

 

Native apps

Native apps worden op het device van de gebruiker geïnstalleerd. Ze worden speciaal ontwikkeld voor iOS of Android, waardoor ze perfect aansluiten op de gebruikservaring die bij een bepaald device of besturingssysteem hoort. Ook kunnen native apps gebruikmaken van native functionaliteiten - zoals de camera, GPS en Face ID. Perfect voor complexere apps waarbij functionaliteit en uitstraling een belangrijk onderdeel is van het concept.

 

Hybride apps

Hybride apps zijn een kruising tussen web apps en native apps. Ze worden op het device van de gebruiker geïnstalleerd, maar laden de content vanuit een webpagina. De app fungeert dus eigenlijk als een soort browser. Ideaal voor simpele informatieve apps met een wat kleiner budget. 

 

Lees hier meer verschillen tussen hybride en native

 

Wat kost app ontwikkeling?

Welke functionaliteiten moet de app bezitten? Uit hoeveel schermen bestaat de app? En voor welk platform moet de app gemaakt worden? Deze (en meer) vragen beïnvloeden de kosten van een app. Vooraf denken we hier goed over na en geven we jou direct een helder beeld van de verwachte kosten.

 

Benieuwd wat app ontwikkeling bij ons kost? Gebruik onze handige online prijscalculator. Je krijgt gratis een compleet vrijblijvende prijsindicatie voor jouw specifieke app idee voor iOS of Android. Zo weet je meteen waar je aan toe bent wanneer je je app ontwikkeling aan Myler Media toevertrouwd.

 

Ga naar de online prijscalculator →

 

wat kost app ontwikkeling

 

Onze apps

Onze developers zijn trots op wat ze maken en gaan altijd voor het beste resultaat. Qua functionaliteit, design én gebruiksgemak. Wij zijn dan ook erg trots op de vele apps die wij ontwikkelden voor onze tevreden klanten.

 

 

Bekijk ons portfolio →

 

app laten maken voor iphone of android

 

Onze werkwijze

Wij weten precies hoe we binnen budget een zo sterk mogelijk product kunnen afleveren. Om efficiënt te werken, hanteren we in onze app ontwikkeling de volgende negen stappen:

 

 1. Inventarisatie – Allereerst bespreken jouw doelen, wensen, budget en voorkeuren voor de te maken app. Digitaal of op locatie. Uiteraard geheel vrijblijvend.
 2. Ontwikkelvoorstel – Na het eerste gesprek koppelen we ons voorstel terug. In het ontwikkelvoorstel vind je de inventarisatie van wensen en een plan van aanpak. Inclusief werkzaamheden en uitwerking van app functies.
 3. Vrijblijvende offerte – Staat ons voorstel je aan? Dan volgt een vrijblijvende offerte waarin we de taken en onderdelen uitsplitsen. Ook staat de levertijd erin. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.
 4. Functioneel en grafisch design – In het functioneel design leggen we de positionering van tekstblokken, knoppen en afbeeldingen vast. Ook lees je hierin hoe jouw app werkt. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je op een knop drukt? Naar welk scherm klik je door? In deze fase bepalen we ook in hoofdlijnen het design. Moeten we een huisstijl aanhouden? Welke designelementen verbeteren de gebruikservaring?
 5. App ontwikkeling – Ben je akkoord met de vormgeving? Dan gaan we de app bouwen, precies zoals we hiervoor hebben afgesproken. Daarbij laten we jou tussentijds zien hoever we zijn, bijvoorbeeld in de vorm van een prototype. Zo kan je altijd direct bijsturen als dat nodig is.
 6. Testen – Werkt de app goed op elke resolutie? Welke functie kan sneller? Zitten er nog bugs in? Dat soort zaken komen in onze app testen aan het licht. Jij test de app ook zelf en kan jouw opmerkingen aan ons doorgeven. Zo finetunen we samen jouw mobiele app.
 7. Finale versie – We voeren al jouw aanpassingen door in een finale versie. Ben je akkoord? Dan maken we jouw app klaar voor plaatsing in de stores. Dat moet volgens vaste stappen en regels van Apple en Google. Wij zijn altijd op de hoogte van laatste ontwikkelingen en zorgen dat jouw app daaraan voldoet.
 8. Plaatsing in de stores – Wil je dat wij de app publicatie voor onze rekening nemen? Dan verzorgen wij onder andere de teksten, afbeeldingen en screenshots volgens de regels van de App Store en Google Play Store. Daarbij nemen we meteen de App Store Optimization (ASO) mee. Zo zorgen we dat jouw app goed vindbaar is.
 9. Onderhoud – Zeker weten dat jouw app blijft functioneren? Sluit een serviceovereenkomst voor app onderhoud af. Dan houden wij de app prestaties in de gaten, voeren we updates uit en lossen we problemen op.

 

app laten ontwikkelen

 

Aanvullende diensten

Met app ontwikkeling wordt vooral het functioneel ontwerp van een app bedoeld. Het codeerwerk dus. Maar ook voor aanvullende werkzaamheden kun je bij ons terecht.

 

 • App design – De grafische vormgeving van een app is een vak apart. Maar ook daar ondersteunen onze designers en partners je graag bij.
 • App consultancy – Second opinion voor jouw app idee nodig? Of op zoek naar manieren om je bestaande app te verbeteren, eenmalig of ongoing? Maak gebruik van onze consultancy diensten!
 • App Store Optimization (ASO) – Goed gevonden worden in de App Store of Play Store is belangrijk voor de vindbaarheid en het succes van een app. Maak gebruik van onze kennis en ervaring.
 • App onderhoud – Door bugs, updates van Google of Apple en veranderingen in koppelingen met databases of functionaliteiten kan het gebeuren dat jouw app niet meer naar behoren werkt. Met een onderhoudscontract voorkom je dit.

 

App ontwikkeling uitbesteden?

Door op de hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen en de laatste kennis toe te passen, is onze app ontwikkeling altijd helemaal van nu. Of het nu een functionele of informatieve app is, een game, of een formulieren app! We love apps!

 

Overtuigd van onze werkwijze en wil je app ontwikkeling uitbesteden aan Myler Media? Of eerst vrijblijvend kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

mobiele app ontwikkelaar

Vragen? Stuur een bericht!
Naam: E-mailadres: Telefoonnummer (optioneel): Bericht:
Op zoek naar versterking?
 • MSD Animal Health
 • Make a wish nederland
 • Invicta
 • Gaia ZOO app Myler Media iOS Android
 • Hartstichting app Myler Media iOS Android
 • aquasound
 • DSM
 • Startselect app
 • Instituut Verbeeten
 • Gemeente Winterswijk
 • Traffic Service Nederland
 • Astra Zenica
 • Shimano
 • De Groot International
 • Rabobank
© 2022 mylermedia.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden | Sitemap