App ontwikkeling

Alles voor jouw app ontwikkeling

Een app is niet alleen jouw visitekaartje, maar ook dat van onze ontwikkelaars. Zij zijn trots op wat ze maken. En de developers van Myler Media gaan voor het beste ‒ qua functionaliteit, design en gebruiksgemak. Met minder nemen we geen genoegen! Zodat jouw app perfect aansluit op jouw doelstelling. Of het nu een informatieve app is, een game of een formulieren app en of het nu gaat om apps voor android of iOS.

app ontwikkeling
 

Partner in app ontwikkeling

Een app laten ontwikkelen gaat volledig in samenspraak met jou. Als meedenkend partner houden we jouw doel en budget continu in het vizier: van het concept tot de implementatie en van het prototype tot App Store optimization.

Het design is altijd cruciaal. Dit moet aansluiten bij de huisstijl, de app functionaliteit ondersteunen en zorgen voor de juiste uitstraling. Want een goede eerste indruk is goud waard.

 


Ontwikkelen met oog voor budget

Wordt de app gekoppeld aan een database? Krijgen gebruikers een login? En welk platform heeft jouw voorkeur: iOS, Android of Windows?

De antwoorden op deze vragen beïnvloeden de kosten. Daarom denken wij daar vooraf goed over na. En geven we jou direct een helder beeld van de verwachte kosten.

Benieuwd wat onze apps kosten? Gebruik dan onze handige kosten app calculator. Je krijgt gratis een compleet vrijblijvende prijsindicatie voor jouw specifieke app idee voor iOS of Android. Zo weet je meteen waar je aan toe bent wanneer je je app ontwikkeling aan Myler Media toevertrouwd.

Ontwikkelen app met oog voor budget
 

Werkwijze

Wij hebben al meer dan 250 apps gebouwd. Hierdoor weten wij precies hoe we binnen budget een zo sterk mogelijk product kunnen afleveren. Om efficient te werken, hanteren we bij ontwikkeling de volgende 9 stappen:


Stap 1: Inventarisatie wensen

Wij vertalen jouw wensen in een app. Een native app die perfect zijn werk doet: die past bij jouw imago, doelstelling, budget en doelgroep. Hoe pakken we dat aan?


Stap 2: Ontwikkelvoorstel

Na het eerste gesprek koppelen we ons voorstel terug. In het ontwikkelvoorstel vind je de inventarisatie van wensen, een plan van aanpak inclusief werkzaamheden en uitwerking van app functies.


Stap 3: Offerte

Zijn we het eens over het ontwikkelvoorstel? Dan volgt een gratis offerte waarin we de taken en onderdelen uitsplitsen. En daarin staat ook de levertijd. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Alvast een indicatie van de kosten ontvangen? Gebruik onze kosten app calculator!


Stap 4: Functioneel en grafisch design

In het functioneel design leggen we de plekken van tekstblokken, knoppen en afbeeldingen vast. Ook lees je hierin hoe jouw app werkt. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je op een knop drukt? Naar welke pagina klik je door? In deze fase bepalen we ook in hoofdlijnen het design. Moeten we een huisstijl aanhouden? Welke designelementen verbeteren de gebruikservaring?


Stap 5: App ontwikkeling

Ben je akkoord met de vormgeving? Dan gaan we de app bouwen, precies zoals we hiervoor hebben afgesproken. Daarbij laten we jou tussentijds zien hoever we zijn, bijvoorbeeld in de vorm van een prototype. Zo kan je altijd direct bijsturen als dat nodig is.


Stap 6: Testen

Werkt de app goed op elke resolutie? Welke functie kan sneller? Zitten er nog bugs in? Dat soort zaken komen in onze testen aan het licht. Jij test de app ook zelf en kan jouw opmerkingen aan ons doorgeven. Zo finetunen we samen jouw app.


Stap 7: Finale versie

We voeren al jouw aanpassingen door in een finale versie. Ben je akkoord? Dan maken we jouw app klaar voor plaatsing in de stores. Dat moet volgens vaste stappen en regels van Apple, Microsoft en Google. Wij zijn altijd op de hoogte van laatste ontwikkelingen en zorgen dat jouw app daaraan voldoet.


Stap 8: Plaatsing in de stores

Je kan de plaatsing van jouw app aan ons overlaten of zelf doen. Maar net wat je wilt. Wil je dat wij de publicatie voor onze rekening nemen? Dan verzorgen wij onder andere de teksten, afbeeldingen en screenshots volgens de regels van de App Store en Google Play Store. Daarbij nemen we meteen de App Store Optimization (ASO) mee. Zo zorgen we dat jouw app ook goed gevonden wordt.


Stap 9: Onderhoud

Zeker weten dat jouw app ook over een jaar nog perfect functioneert? Sluit een serviceovereenkomst voor app onderhoud af. Dan houden wij de app prestaties in de gaten, voeren we updates uit en lossen problemen op.

 
app ontwikkeling uitbesteden
 

App ontwikkeling uitbesteden?

Ben je overtuigd van onze werkwijze en wil je je app ontwikkeling uitbesteden aan Myler Media? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn razend benieuwd naar jouw idee en maken er daar graag een realiteit van!

Vragen? Stuur een bericht!
Naam: E-mailadres: Telefoonnummer (optioneel): Bericht:
Ik wil ook een app laten ontwikkelen!
 • MSD Animal Health
 • Invicta
 • Gaia ZOO app Myler Media iOS Android
 • Hartstichting app Myler Media iOS Android
 • DSM
 • Startselect app
 • Instituut Verbeeten
 • Traffic Service Nederland
 • Astra Zenica
 • Shimano
 • De Groot International
 • Rabobank
© 2016 mylermedia.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden | Sitemap